Santorini

Grecia

Campeggi in Santorini

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen ...

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie.


Santorini is het meest opmerkelijke eiland van de Cycladen en heeft zijn vorm te danken aan verschillende vulkaan uitbarstingen. Dit eiland is vroeger rond geweest, maar een groot deel is in de loop der tijd in zee verdwenen. Aan de randen van de kraters hebben de bewoners later huizen, dorpen en kerken gebouwd. Doordat deze dorpen op ca. 300 meter hoogte liggen is het uizicht vaak onbeschrijfelijk mooi. Bij het naderen van het eiland raak je meteen al onder de indruk.

Santorini is over het algemeen droog bergachtig met aan de westkust steile kliffen. Aan de oostelijke kant van Santorini bevinden zich de beste stranden, want dit deel is vlakker. Aan de oostkant bevinden zich ook wijngaarden waar beroemde Griekse wijnen geproduceerd worden.

De verbindingen met de andere eilanden van de Cycladen is erg goed. Door de goede bootverbindingen kunt U gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar campings op één van de andere eilanden van de Cycladen.

Kamperen op de camping van Santorini, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de prachtige natuur, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes tegen de steile hellingen.

Cerca

Filtri popolari
Paesi popolari
Regioni popolari
Ambiente di campeggio
Alloggio
Best Deal campeggio
Tipo di campeggio
Servizi
Ricreazione
Nuoto

1 campeggi consigliati in Santorini

Il Camping Santorini si trova a soli 350 metri dalla pittoresca città di Thira. Camping Santorini offre tutti i comfort moderni. C'è una connessione internet. Un ristorante self-service e un pool-bar a bordo piscina. Trasferimento gratuito da e per il porto. Ci sono varie sistemazioni in affitto come camere e cabine. C' ... PER SAPERNE DI PIÙ

 

Campeggi in altre regioni Grecia

Prodotti Campingnavigator

Guide di campeggio

Più di 350 guide di campeggio.

Completamente gratuito!

Guide tematiche

Preferisci andare in bicicletta o camminare?

Ontdek Magazine

Rivista Ontdek. Su carta e online!

Newsletter

Vuoi ricevere ottimi consigli per il campeggio?

Best Deal Campingcard

La Best Deal in centinaia di campeggi in Europa

Prodotti Campingnavigator