Tino

Grecia

Campeggi in Tino

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het ...

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het pelgrimsoord Tinos. Tinos wordt door de Grieken als heilig beschouwd en daarom staan er ruim 800 kapellen.

Tinos heeft ongeveer 8.000 inwoners en is het derde grootste eiland van de Cycladen. De haven van Tinos wordt gekenmerkt door de vele kleine taverna's en ouzeri’s en is daarmee een typisch Grieks eiland met witte traditionele huisjes en mooie stranden. Opvallend zijn ook de talrijke duiventillen op het eiland.

Kamperen op camping Tinos, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes.

Door de centrale ligging en de goede bootverbindingen kunt u gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Cerca

Filtri popolari
Paesi popolari
Regioni popolari
Ambiente di campeggio
Alloggio
Best Deal campeggio
Tipo di campeggio
Servizi
Ricreazione
Nuoto

1 campeggi consigliati in Tino

Il campeggio Tinos si trova nella parte orientale della città di Tinos, a poche centinaia di metri dal porto. Ci sono anche camere semplici in affitto con (a volte) un angolo cottura. C'è un ristorante e un bar. Un piccolo negozio per la prima necessità di vita PER SAPERNE DI PIÙ

 

Campeggi in altre regioni Grecia

Prodotti Campingnavigator

Guide di campeggio

Più di 350 guide di campeggio.

Completamente gratuito!

Guide tematiche

Preferisci andare in bicicletta o camminare?

Ontdek Magazine

Rivista Ontdek. Su carta e online!

Newsletter

Vuoi ricevere ottimi consigli per il campeggio?

Best Deal Campingcard

La Best Deal in centinaia di campeggi in Europa

Prodotti Campingnavigator