Evia

Grecia

Campeggi in Evia

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw campi ...

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw camping eens het noorden van Evia. Hier vindt u veel drukbezochte toeristische stadjes, er zijn echter ook bijna ongerepte dorpen, waar de moderne levenswijze nog niet lijkt te zijn doorgedrongen, prachtige stranden, plaatsjes met een duidelijk eigen karakter, eigen tradities en speciale feestdagen.

Het noordelijke gedeelte van het eiland is bergachtig. Dichtbeboste berghellingen, ideaal voor bergbeklimmen. U vindt hier vruchtbare groene valleien met een dichte vegetatie en daartussen snelstromende beekjes. Ook hier vindt U mooie stranden, maar ook betoverende afgelegen baaien.

Kamperen op een camping op Evia is genieten van zon, zee, strand, ruige bergen, diepe ravijnen, pittoreske vissersdorpjes, schilderachtige baaien, rustige bergdorpjes, mountainbiken, prachtige wandelgebieden, vissen in zee vanaf het strand en vissen in bergbeken. Het bezoeken van archeologische opgravingen, musea en byzantijnse kloosters en kerken behoort ook tot de mogelijkheden. Kamperen op één van de campings op Evia is iedereen aan te bevelen.

Cerca

Filtri popolari
Paesi popolari
Regioni popolari
Ambiente di campeggio
Alloggio
Best Deal campeggio
Tipo di campeggio
Servizi
Ricreazione
Nuoto

2 campeggi consigliati in Evia

Camping Rovies è situato in una zona tranquilla e silenziosa, ai piedi di una montagna. Il terreno e le piazzole sono coperte da pini e ulivi. Anche nei giorni più caldi dell'anno, questi alberi offrono un'ombra meravigliosa. Il campeggio si trova direttamente sulla spiaggia, dove si può godere il sole, il mare cristal ... PER SAPERNE DI PIÙ
Il campeggio Milos si trova in un paesaggio diverso. Da un lato le montagne dell'Attica e dall'altro il campeggio è proprio sulla spiaggia. Anche la capitale greca Atene non è lontana (95 km). Il campeggio deve il suo nome alla regione con lo stesso nome. Puoi persino scegliere di guardare oltre il mare cristallino con ... PER SAPERNE DI PIÙ

 

Campeggi in altre regioni Grecia

Prodotti Campingnavigator

Guide di campeggio

Più di 350 guide di campeggio.

Completamente gratuito!

Guide tematiche

Preferisci andare in bicicletta o camminare?

Ontdek Magazine

Rivista Ontdek. Su carta e online!

Newsletter

Vuoi ricevere ottimi consigli per il campeggio?

Best Deal Campingcard

La Best Deal in centinaia di campeggi in Europa

Prodotti Campingnavigator