Siro

Grecia

Campeggi in Siro

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was ...

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was een soort neutraal territorium. Hierdoor zijn veel Grieken naar Syros gevlucht. Syros daarom één van de meest dichtbevolkte eilanden van de Cycladen.

Bezoek tijdens Uw kampeervakantie eens de mooie streek "Posidonia", dat bekend staat vanwege de Neoklassieke villa's en traditionele gebouwen. Door de invloed van de Venetianen die rond 1200 op het eiland Syros verschenen, zijn er zelf meer Katholieken dan Orthodoxen op het eiland Syros en dat is in de bouwsteil terug te vinden. De hoofdstad Ermoupolis is anders dan de andere steden op de Cycladen en doet meer denken aan een Europese stad uit de 19e eeuw.

Kamperen op camping “The Two Hearts” van Syros, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes. Door de central ligging en de goede bootverbindingen kunt U gaan eilandhoppen met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Cerca

Filtri popolari
Paesi popolari
Regioni popolari
Ambiente di campeggio
Alloggio
Best Deal campeggio
Tipo di campeggio
Servizi
Ricreazione
Nuoto

1 campeggi consigliati in Siro

Camping The Two Hearts si trova a poche centinaia di metri dalla spiaggia ea soli 300 metri dalla città di Galissas. Le strutture sono sufficienti e ci sono 24 ore di acqua calda. Camping The Two Hearts è un campeggio piatto con ombra di alberi e stuoie. PER SAPERNE DI PIÙ

 

Campeggi in altre regioni Grecia

Prodotti Campingnavigator

Guide di campeggio

Più di 350 guide di campeggio.

Completamente gratuito!

Guide tematiche

Preferisci andare in bicicletta o camminare?

Ontdek Magazine

Rivista Ontdek. Su carta e online!

Newsletter

Vuoi ricevere ottimi consigli per il campeggio?

Best Deal Campingcard

La Best Deal in centinaia di campeggi in Europa

Prodotti Campingnavigator