Syros

Griechenland

Campen auf Campingplätzen in Syros

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was ...

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was een soort neutraal territorium. Hierdoor zijn veel Grieken naar Syros gevlucht. Syros daarom één van de meest dichtbevolkte eilanden van de Cycladen.

Bezoek tijdens Uw kampeervakantie eens de mooie streek "Posidonia", dat bekend staat vanwege de Neoklassieke villa's en traditionele gebouwen. Door de invloed van de Venetianen die rond 1200 op het eiland Syros verschenen, zijn er zelf meer Katholieken dan Orthodoxen op het eiland Syros en dat is in de bouwsteil terug te vinden. De hoofdstad Ermoupolis is anders dan de andere steden op de Cycladen en doet meer denken aan een Europese stad uit de 19e eeuw.

Kamperen op camping “The Two Hearts” van Syros, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes. Door de central ligging en de goede bootverbindingen kunt U gaan eilandhoppen met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Suchen

Beliebte Filter
Beliebte Länder
Beliebte Regionen
Campingplatzumgebung
Unterkunft
BestDeal Camping
Campingtyp
Ausstattung
Erholung
Schwimmen

1 empfohlene Campingplätze in Syros

Camping The Two Hearts liegt nur wenige hundert Meter vom Strand und nur 300 Meter von der Stadt Galissas entfernt. Die Einrichtungen sind ausreichend und es gibt 24 Stunden heißes Wasser. Camping The Two Hearts ist ein Campingplatz mit schattigen Bäumen und Matten. WEITERLESEN

 

Camping in anderen Regionen Griechenland

Campingnavigator Produkte

Campingführer

Mehr als 223 Campingführer.

Total frei!

Themenführer

Entscheiden Sie sich für Radfahren oder Wandern?

Ontdek Magazine

Ontdek Magazine. Auf Papier und online!

Newsletter

Möchten Sie wirklich gute Camping-Tipps erhalten?

Best Deal Campingkarte

Das Best Deal auf Hunderten von Campingplätzen in Europa

Campingnavigator Produkte