Santorini

Griechenland

Campen auf Campingplätzen in Santorini

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen ...

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie.


Santorini is het meest opmerkelijke eiland van de Cycladen en heeft zijn vorm te danken aan verschillende vulkaan uitbarstingen. Dit eiland is vroeger rond geweest, maar een groot deel is in de loop der tijd in zee verdwenen. Aan de randen van de kraters hebben de bewoners later huizen, dorpen en kerken gebouwd. Doordat deze dorpen op ca. 300 meter hoogte liggen is het uizicht vaak onbeschrijfelijk mooi. Bij het naderen van het eiland raak je meteen al onder de indruk.

Santorini is over het algemeen droog bergachtig met aan de westkust steile kliffen. Aan de oostelijke kant van Santorini bevinden zich de beste stranden, want dit deel is vlakker. Aan de oostkant bevinden zich ook wijngaarden waar beroemde Griekse wijnen geproduceerd worden.

De verbindingen met de andere eilanden van de Cycladen is erg goed. Door de goede bootverbindingen kunt U gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar campings op één van de andere eilanden van de Cycladen.

Kamperen op de camping van Santorini, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de prachtige natuur, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes tegen de steile hellingen.

Suchen

Beliebte Filter
Beliebte Länder
Beliebte Regionen
Campingplatzumgebung
Unterkunft
BestDeal Camping
Campingtyp
Ausstattung
Erholung
Schwimmen

1 empfohlene Campingplätze in Santorini

Camping Santorini ist nur 350 Meter von der malerischen Stadt Thira entfernt. Camping Santorini bietet alle modernen Einrichtungen. Es gibt eine Internetverbindung. Ein Selbstbedienungsrestaurant und eine Poolbar am Pool. Kostenloser Transfer vom und zum Hafen. Es gibt verschiedene Mietunterkünfte wie Zimmer und Hütten. ... WEITERLESEN

 

Camping in anderen Regionen Griechenland

Campingnavigator Produkte

Campingführer

Mehr als 223 Campingführer.

Total frei!

Themenführer

Entscheiden Sie sich für Radfahren oder Wandern?

Ontdek Magazine

Ontdek Magazine. Auf Papier und online!

Newsletter

Möchten Sie wirklich gute Camping-Tipps erhalten?

Best Deal Campingkarte

Das Best Deal auf Hunderten von Campingplätzen in Europa

Campingnavigator Produkte