Tinos

Griechenland

Campen auf Campingplätzen in Tinos

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het ...

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het pelgrimsoord Tinos. Tinos wordt door de Grieken als heilig beschouwd en daarom staan er ruim 800 kapellen.

Tinos heeft ongeveer 8.000 inwoners en is het derde grootste eiland van de Cycladen. De haven van Tinos wordt gekenmerkt door de vele kleine taverna's en ouzeri’s en is daarmee een typisch Grieks eiland met witte traditionele huisjes en mooie stranden. Opvallend zijn ook de talrijke duiventillen op het eiland.

Kamperen op camping Tinos, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes.

Door de centrale ligging en de goede bootverbindingen kunt u gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Suchen

Beliebte Filter
Beliebte Länder
Beliebte Regionen
Campingplatzumgebung
Unterkunft
BestDeal Camping
Campingtyp
Ausstattung
Erholung
Schwimmen

1 empfohlene Campingplätze in Tinos

Camping Tinos befindet sich im östlichen Teil der Stadt Tinos, nur wenige hundert Meter vom Hafen entfernt. Es gibt auch einfache Zimmer zu vermieten mit (manchmal) einer Küchenzeile. Es gibt ein Restaurant und eine Bar. Ein kleines Geschäft für die erste Notwendigkeit des Lebens WEITERLESEN

 

Camping in anderen Regionen Griechenland

Campingnavigator Produkte

Campingführer

Mehr als 223 Campingführer.

Total frei!

Themenführer

Entscheiden Sie sich für Radfahren oder Wandern?

Ontdek Magazine

Ontdek Magazine. Auf Papier und online!

Newsletter

Möchten Sie wirklich gute Camping-Tipps erhalten?

Best Deal Campingkarte

Das Best Deal auf Hunderten von Campingplätzen in Europa

Campingnavigator Produkte