Evia

Griechenland

Campen auf Campingplätzen in Evia

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw campi ...

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw camping eens het noorden van Evia. Hier vindt u veel drukbezochte toeristische stadjes, er zijn echter ook bijna ongerepte dorpen, waar de moderne levenswijze nog niet lijkt te zijn doorgedrongen, prachtige stranden, plaatsjes met een duidelijk eigen karakter, eigen tradities en speciale feestdagen.

Het noordelijke gedeelte van het eiland is bergachtig. Dichtbeboste berghellingen, ideaal voor bergbeklimmen. U vindt hier vruchtbare groene valleien met een dichte vegetatie en daartussen snelstromende beekjes. Ook hier vindt U mooie stranden, maar ook betoverende afgelegen baaien.

Kamperen op een camping op Evia is genieten van zon, zee, strand, ruige bergen, diepe ravijnen, pittoreske vissersdorpjes, schilderachtige baaien, rustige bergdorpjes, mountainbiken, prachtige wandelgebieden, vissen in zee vanaf het strand en vissen in bergbeken. Het bezoeken van archeologische opgravingen, musea en byzantijnse kloosters en kerken behoort ook tot de mogelijkheden. Kamperen op één van de campings op Evia is iedereen aan te bevelen.

Suchen

Beliebte Filter
Beliebte Länder
Beliebte Regionen
Campingplatzumgebung
Unterkunft
BestDeal Camping
Campingtyp
Ausstattung
Erholung
Schwimmen

2 empfohlene Campingplätze in Evia

Camping Rovies liegt in einer ruhigen Gegend am Fuße eines Berges. Das Gelände und die Stellplätze sind mit Pinien und Olivenbäumen bedeckt. Selbst an den heißesten Tagen des Jahres bieten diese Bäume einen wunderbaren Schatten. Der Campingplatz liegt direkt am Strand, wo Sie die Sonne, das klare blaue Meer und die ... WEITERLESEN
Camping Milos liegt in einer abwechslungsreichen Landschaft. Auf der einen Seite die Berge von Attika und auf der anderen Seite ist der Campingplatz direkt am Strand. Die griechische Hauptstadt Athen ist ebenfalls nicht weit entfernt (95km). Der Campingplatz verdankt seinen Namen der gleichnamigen Region. Sie können soga ... WEITERLESEN

 

Camping in anderen Regionen Griechenland

Campingnavigator Produkte

Campingführer

Mehr als 223 Campingführer.

Total frei!

Themenführer

Entscheiden Sie sich für Radfahren oder Wandern?

Ontdek Magazine

Ontdek Magazine. Auf Papier und online!

Newsletter

Möchten Sie wirklich gute Camping-Tipps erhalten?

Best Deal Campingkarte

Das Best Deal auf Hunderten von Campingplätzen in Europa

Campingnavigator Produkte