Camping l'Hippocampe

Francia, Linguadoca-Rossiglione

Camping l'Hippocampe

Camping l'Hippocampe è orgoglioso di

La nostra opinione

Een uitnodigende camping met verwarmd zwembad compleet met palmbomen, waterglijbanen en zonneweiden. Toegang tot 5* La Sirène, aan de overkant.

L'Hippocampe in Argeles sur Mer is een sfeervolle, autovrije camping met mooie chalets en mobilhomes. 


Een autovrije Camping in Argelès-sur-Mer met fantastische activiteiten voor het hele gezin.

 

Favoriete camping

Houdt uw hele gezin van zon en strand? Als u op het zachte zandstrand van Argelès-sur-Mer staat, weet u waarom camping Hippocampe favoriet is bij grote én kleine fans van strandvakanties. Het warme, heldere water van de Middellandse Zee, de uitstekend faciliteiten en de vele watersporten… en alles op nog geen 2 kilometer van camping Hippocampe.

Alles er op en er aan.

Een uitnodigend, verwarmd zwembad compleet met palmbomen en waterglijbanen, zonneweiden en een terras… Daarnaast biedt camping Hippocampe in Argelès-sur-Mer een indrukwekkend scala aan sportfaciliteiten. Zin in muziek en vermaak? U heeft ook toegang tot 5-sterrencamping La Sirène, met leuke talentenjachten en een uitgebreid avondentertainment-programma. Deze camping ligt recht tegenover camping Hippocampe.

Vis, vers uit de zee.

De Languedoc-Roussillon heeft een afwisselend landschap en een ‘Catalaanse’ sfeer. Trek eropuit en ontdek kilometers strand, jachthavens, prachtige steden en eeuwenoude dorpen. Dankzij de nabijgelegen vissershavens van Collioure en Perpignan zijn schaal- en schelpdieren het favoriete lokale gerecht. Bij veel restaurants staan zeeduivel en zeekreeft op de menukaart – zó vers uit de zee! Olijven, olijfolie en wijn worden allemaal lokaal geproduceerd. Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Beleef eindeloos veel waterpret in Aqualand in St. Cyprien en Port-Leucate. Leef je uit in het klim- en avonturenpark Argelès Aventure. Of ga op safari in het Réserve Africain de Sigean.

 

 

Camping l'Hippocampe
Route de Taxo a la Mer 66700 Argeles sur Mer Francia
Telefono
0468811010
GPS(deg)
N42 34' 15" E3 1' 46"
GPS(dms)
N42.57090 E3.02960"
Aperto

17-04-2021 / 21-09-2021