Seecamping Kleblach-Lind

Austria, La Carinzia

Seecamping Kleblach-Lind

Seecamping Kleblach-Lind è orgoglioso di

La nostra opinione

Een volledig nieuwe zonnige camping aan de boorden van de Drau, boven langs de nieuwe maar inmiddels zeer beroemde Drau-Radweg.

Herzlich Willkommen in Kleblach-Lind,
am sonnigen Ufer der Drau Tal.


Het dorp en omgeving;
Waar in het dorp en omgeving, gelegen in het prachtige Drau-dal en noordelijk van de rivier, het boeren leven de belangrijkste werkgever is, wordt nu ook het toerisme een bron van inkomsten. Het Drau-dal is sinds enige tijd en steeds meer, het domein van de fietsers en wandelaars. Voor de sportievelingen, de Drau-Radweg ligt helaas -maar toch- aan de zuidkant van de Drau.
Het ontstaan;
Net buiten de oostelijke bebouwde kom van Kleblach, aan de boorden van de Drau en naast een klein meertje, is gedurende het laatste 1,5 jaar een grote lap grond omgetoverd tot een moderne camping. De oever van het meertje (de idyllische Baggersee) is geëgaliseerd en voorzien van een nette grasmat, picknick-tafel en aanlegsteiger (lees; zonne-steiger).
De Camping;
Op het terrein staan inmiddels 5 volledig ingerichte chalets, een groot sanitair gebouw, een kiosk met uitgifte luik en een receptie. En natuurlijk 42 comfortabele kampeerplaatsen, een aantal tent kampeerplaatsen en een aantal tipi’s. En vanuit de bestaande Bistro, kunnen (van woensdag t/m zondag en van de “Grote Kaart” ) de culinaire hoogstandjes en op het overdekte terras, prima beleefd worden. De rest van de week wordt het menu van de “Kleine Kaart” geserveerd.
Het vervolmaken;
Als ook alle infrastructuur klaar is, is er een 18 holes “voetbal-golf” baan en een beachvolleybal plaats en alle groen dat is aangeplant is weliswaar nog klein, maar zal zeker groeien.

Seecamping Kleblach-Lind
Lengholz 15 A-9753 Kleblach – Lind Austria
Telefono
+43 4768 233 20
GPS(deg)
N46 45' 43" E13 19' 6"
GPS(dms)
N46.76222 E13.31861"
Aperto

01-05-2022 / 31-10-2022