Tinos

Grèce

Camper dans des campings en Tinos

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het ...

Camping op Tinos, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Tinos ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Tinos ligt op slechts enkele honderden meters van de hoofdstad Tinos. Op Camping Tinos kunt u in de schaduw genieten van uw kampeervakantie met caravan of camper. Tinos is het eiland van de Heilige Maria, het eiland van de grote gave ("Megalochari") zoals de Grieken zeggen. Medio augustus komen er duizenden gelovigen naar het pelgrimsoord Tinos. Tinos wordt door de Grieken als heilig beschouwd en daarom staan er ruim 800 kapellen.

Tinos heeft ongeveer 8.000 inwoners en is het derde grootste eiland van de Cycladen. De haven van Tinos wordt gekenmerkt door de vele kleine taverna's en ouzeri’s en is daarmee een typisch Grieks eiland met witte traditionele huisjes en mooie stranden. Opvallend zijn ook de talrijke duiventillen op het eiland.

Kamperen op camping Tinos, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes.

Door de centrale ligging en de goede bootverbindingen kunt u gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Chercher

Filtres populaires
Pays populaires
Regiones populaires
Environnement de camping
Locations
Best Deal Camping
Type de camping
Prestations de service
Des loisirs
Natation

1 Campings recommandés en Tinos

Camping Tinos est situé dans la partie orientale de la ville de Tinos, à quelques centaines de mètres du port. Il y a aussi des chambres simples à louer avec (parfois) une kitchenette. Il y a un restaurant et un bar. Un petit magasin pour la première nécessité de la vie LIRE LA SUITE

 

Camping dans d'autres régions Grèce

Produits de Campingnavigator

Guides de camping

Plus de 223 guides de camping.

Complètement gratuit!

Guides thématiques

Optez-vous pour le vélo ou la marche?

Magazine Ontdek

Magazine Ontdek. Sur papier et en ligne!

Bulletin

Envie de recevoir de très bons conseils de camping?

Best Deal Campingcard

La Best Deal dans des centaines de campings en Europe

Produits de Campingnavigator