L’Eubée

Grèce

Camper dans des campings en L’Eubée

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw campi ...

Campings op Evia, Kamperen op het één na grootste eiland van Griekenland

Kamperen op een camping op Evia is een kampeervakantie in een ideaal vakantieoord. Op de camping van Evia is er plaatsje voor Uw caravan of camper in de schaduw van olijfbomen, waar U vanuit Uw luie stoel kunt genieten van het uitzicht.

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Het ligt ten oosten van Midden-Griekenland (Sterea), waarvan het wordt gescheiden door de Golf van Evia en het beroemde Nauw van Euripos. Bezoek vanaf Uw camping eens het noorden van Evia. Hier vindt u veel drukbezochte toeristische stadjes, er zijn echter ook bijna ongerepte dorpen, waar de moderne levenswijze nog niet lijkt te zijn doorgedrongen, prachtige stranden, plaatsjes met een duidelijk eigen karakter, eigen tradities en speciale feestdagen.

Het noordelijke gedeelte van het eiland is bergachtig. Dichtbeboste berghellingen, ideaal voor bergbeklimmen. U vindt hier vruchtbare groene valleien met een dichte vegetatie en daartussen snelstromende beekjes. Ook hier vindt U mooie stranden, maar ook betoverende afgelegen baaien.

Kamperen op een camping op Evia is genieten van zon, zee, strand, ruige bergen, diepe ravijnen, pittoreske vissersdorpjes, schilderachtige baaien, rustige bergdorpjes, mountainbiken, prachtige wandelgebieden, vissen in zee vanaf het strand en vissen in bergbeken. Het bezoeken van archeologische opgravingen, musea en byzantijnse kloosters en kerken behoort ook tot de mogelijkheden. Kamperen op één van de campings op Evia is iedereen aan te bevelen.

Chercher

Filtres populaires
Pays populaires
Regiones populaires
Environnement de camping
Locations
Best Deal Camping
Type de camping
Prestations de service
Des loisirs
Natation

2 Campings recommandés en L’Eubée

Camping Rovies est situé dans un quartier calme et tranquille, au pied d'une montagne. Le terrain et les emplacements de camping sont couverts de pins et d'oliviers. Même les jours les plus chauds de l'année, ces arbres offrent une merveilleuse ombre. Le camping est juste sur la plage, où vous pourrez profiter du sole ... LIRE LA SUITE
Camping Milos est situé dans un paysage diversifié. D'une part les montagnes de l'Attique et d'autre part le camping est juste sur la plage. La capitale grecque Athènes est également proche (95km). Le camping doit son nom à la région du même nom. Vous pouvez même choisir de regarder sur la mer bleue claire avec vo ... LIRE LA SUITE

 

Camping dans d'autres régions Grèce

Produits de Campingnavigator

Guides de camping

Plus de 223 guides de camping.

Complètement gratuit!

Guides thématiques

Optez-vous pour le vélo ou la marche?

Magazine Ontdek

Magazine Ontdek. Sur papier et en ligne!

Bulletin

Envie de recevoir de très bons conseils de camping?

Best Deal Campingcard

La Best Deal dans des centaines de campings en Europe

Produits de Campingnavigator