La Ballena Alegre Costa Brava

España, Costa Brava

La Ballena Alegre Costa Brava

La Ballena Alegre Costa Brava está orgulloso de

Nuestra opinion

Con sus 1700 metros de longitud, este camping familiar de lujo con piscinas y bienestar se encuentra en el Golfo de Roses con amplias y exclusivas ins

Camping La Ballena Alegre is uitgestrekt en ligt met zijn volle lengte aan het zandstrand en de zee van de Costa Brava. De Golf van Roses is ideaal voor kitesurfen en windsurfen.


CAMPING LA BALLENA ALEGRE AAN DE COSTA BRAVA:
 zon, zee, strand en luxe: dat is de familiecamping La Ballena Alegre aan de Costa Brava! Deze grote camping heeft een gemengd terrein van gras en zand. Bomen en palmbomen geven schaduw op de kampeerplaatsen. Alle percelen (90 - 120 m²) zijn voorzien van water aan- en afvoer. Komt de hond ook op vakantie? Er is een speciaal gedeelte voor gezinnen met honden waar ook speciale diensten zijn, zoals hondendouches en bakken met tassen.

STRAND VAN COSTA BRAVA
Camping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre Costa Brava heeft een totale lengte van 1800 meter tegenover een breed strand met fijn zand en de zee. Je hoeft alleen maar te stoppen, voelen, spelen of lopen op het strand. TOP: Heb je dorst vanwege de zon? Er zijn 2 bars op het strand. Mmmmm een gekoeld glas Sangria! Hongerig? In het strandrestaurant vind je Spaanse tapas en paella. Het is tijd voor actie! Op het strand is er een surfschool, kitesurf- en zeilschool. De Golf van Roses heeft hiervoor de perfecte wind. 

MIDDELLANDSE ZEE EN ZWEMBADEN
In het hoogseizoen liggen de opblaasparken in zee, direct voor de camping. Ik gleed van de glijbaan de zee in; Leuk voor jong en oud. In alle zwembaden zijn er ligstoelen en schaduwrijke plekken. Ontspan, zijn de kleintjes ook gekomen? Het grote gerenoveerde kinderbad heeft een miniglijbaan. Ga onder een van de waterpartijen staan. Nu ben je nat. Leuk en cool. Altijd al willen duiken? Bij Camping Bungalow Resort & spa La Ballena Alegre krijg je gratis duiklessen in het grote zwembad. 

LUXE OP CAMPING LA BALLENA ALEGRE
De exclusieve sanitairgebouwen zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn de hele dag schoon. Heeft u ook een hekel aan het legen van het chemisch toilet in uw caravan? Hier vindt u een automaat, de ”Camperclean”, die deze voor u schoonmaakt. Wat een uitvinding! En een vaatwasser doet de afwas voor je. Nog een luxe: was- en strijkservice voor uw comfort. Ontspan in het nieuwe wellnessgebouw Wellness. Hydrotherapie, zoutcabine, sauna, stoombad en massages. Je lichaam verdient het! Bovenaan het gebouw bevindt zich een groot terras en een chill out bar. Overdag een mooi uitzicht op de camping en de zee. Drink 's avonds met je partner een glas cava onder de sterrenhemel. Vind jij het leuk om te koken? Op Camping La Ballena Alegre vind je alles: Een winkel met groenten, fruit en verse vis, een wijnmakerij waar goede wijn wordt verkocht en een grote supermarkt. De hele familie geniet van hun eigen drankje. U hoeft het resort niet te verlaten! 

BUNGALOWS IN DE COSTA BRAVA
Wilt u de luxe van een bungalow? U vindt ze ook in het resort La Ballena Alegre. Bungalows met 2 badkamers (2011), bungalows met rondom glazen deuren (2013), bungalows met 2 verdiepingen (2014) en de prachtige nieuwe bungalows uit 2015. In alle bungalows is er een ASDL-aansluiting en airconditioning. De verschillende bungalowgedeeltes hebben een eigen zwembad. Ongelofelijk waar? 

SPANJE
Cultuur beleven, van dichtbij of iets verder weg. Wandel of fiets in de natuurparken. Ontdek Spanje vanaf Camping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre aan de Costa Brava. Wauw! Menudo TOP CAMPING.

La Ballena Alegre Costa Brava
Ctra. Sant Mart d'Empuries 17470 Sant Pere Pescador España
Teléfono
972520302
GPS(deg)
N42 9' 10" E3 6' 42"
GPS(dms)
N42.15299 E3.11172"
Abierto

13-05-2021 – 15-10-2021

Accommodaties