Camping Weserterrasse Polle

Alemania, Niedersachsen

Camping Weserterrasse Polle

Camping Weserterrasse Polle está orgulloso de

Nuestra opinion

Camping met groot restaurant aan de oever van de Weser, waar u een kano kunt huren en waar een aanlegplaats voor grote boten is en een veerpont.

Langgerekt terrein aan de voet van een oude burchtruïne naast een kleine veerpont. Attentie: bij aanrijroute veer aanhouden. Ligt 100 m. vanaf veer. De toeristische standplaatsen bieden breed uitzicht op de Weser, de uiterwaarden van de rivier en het heuvelland aan de overzijde. Het restaurant staat regionaal bekend om zijn visspecialiteiten. De Weser nodigt uit tot het maken van een boottocht. 
 


Al pie de las ruinas del castillo de 700 años de edad en Polle, justo en las orillas del Weser e inmediatamente en el lugar de embarque, se encuentra el camping Polle. La fontanería está bien cuidada. En el restaurante del camping podrá disfrutar de una gran cantidad de platos, incluidos numerosos platos de pescado. El propietario también tiene su propio ahumadero, donde se ahuma la anguila y la trucha. Desde el camping Polle puede realizar excelentes excursiones en bicicleta.

Camping Weserterrasse Polle
Mühlenweg 2 37647 Polle Alemania
Teléfono
0553594180
GPS(deg)
N51 53' 54" E9 24' 28"
GPS(dms)
N51.89861 E9.40778"