Camping Resort Els Pins

Spanien, Costa de Barcelona

Camping Resort Els Pins

Camping Resort Els Pins ist stolz auf

Das Besondere

Vlak gelegen camping met zwembaden, glijbanen en restaurant ligt bij zee en strand op 60 km van Barcelona.

Gezinscamping Resort Els Pins ligt aan een fantastisch "zand"strand en de zee bij Malgrat de Mar aan de Costa de Barcelona


Camping Resort Els Pins aan de Costa de Barcelona.

Comfortabele gezinscamping Resort Els Pins aan de Costa de Barcelona.  Het vlakke kampeerterrein heeft een gras-, zand- en grindachtige bodem met loofbomen (schaduw) en soms lage hagen. Op enkele kampeerplaatsen is water aan- en afvoer en staan waslijnen. Da’s handig.

Strand, zee en zwembad:

Aan de overkant van de doodlopende en rustige weg ligt de Middellandse Zee. Het grotendeels zandstrand, dat langzaam afloopt in zee, ligt wat verder op. Ideaal voor de kleintjes dus!  De grotere zoeken visjes in het water. Wie telt de meeste? Voetballen op het strand! Wie wint? Doe mee met de aquagym in ’t zwembad. De kinderen gaan keer op keer van de glijbanen in een ander zwembad van CAMPING RESORT ELS PINS aan de COSTA DE BARCELONA. Wat een lol! Naast het zwembad op een ligbed onder een parasol; een boek lezen. Da’s relaxed.

Spanje:

Zoek je vertier? Loop dan naar Malgrat de Mar (circa 15 min). Koop souveniertjes, zit op een terrasje en drink een glaasje Sangria. Echt Spaans!

Barcelona ligt slechts 60 km verder op. Dat moet je gezien hebben. Wow, wat een schitterende metropool is dat! ‘sAvonds “uitrusten” in het restaurant  van Camping Resort Els Pins aan de Costa de Barcelona, doen!  Er gaat niets boven een echte Paëlla. Que aproveche! (Spaans voor eet smakelijk)

Camping Resort Els Pins
Avda de la Pomoreda s/n 08380 Malgrat de Mar Spanien
Telefon
+34 937 653 173
GPS(deg)
N41 38' 53" E2 46' 10"
GPS(dms)
N41.64806 E2.76972"
Öffnen

01-04-2021 / 31-10-2021