Camp Ajdovscina

Slovenien, Slovenien

Camp Ajdovscina

Camp Ajdovscina er stolt af

Vores mening

Kamp Ajdovscina is vooral aantrekkelijk voor gezinnen en fans van natuur, sport en recreatie.

Ajdovščina is het economisch en cultureel centrum van de Vipava vallei. De vallei ligt in het westen van Slovenië, op 25 km van de Sloveense en Italiaanse nationale grens. Het kost minder dan een uur rijden op de snelweg om Ajdovščina te bereiken vanuit de hoofdstad van Slovenië.
 


Avtokamp Ajdovščina (afrit snelweg H4) ligt in de schaduw van dennenbos, op slechts tien minuten lopen van het centrum van Ajdovščina. U kunt kiezen uit 50 ruime camping plekken. Naast het traditionele kamperen in tenten, caravans en campers, biedt de camping ook een nieuw appartement, waar een gezin van vier personen comfortabel hun vakantie kan doorbrengen. Het biedt nette en functionele badkamers, douches, wasfaciliteiten en andere faciliteiten. Het biedt ook watervoorziening en afvalwater verwijdering voor kampeerders en campers.

Sport, natuur en ontspanning.
De camping is vooral aantrekkelijk voor gezinnen en fans van natuur, sport en recreatie. Een breed scala aan sportfaciliteiten en georganiseerde activiteiten voor kinderen (zwemlessen, voetbalkamp, danskamp, ...) tijdens de zomermaanden zorgt ervoor dat u zich hier niet zult vervelen. Naast de camping bevindt zich het buitenbad met zonneweiden, dat op warme zomerdagen ontspanning en verkoeling biedt. Er is ook een kinderpark gelegen in de buurt van het buitenbad dat is uitgerust met speeltoestellen, een grote trampoline, een zandbak en een aantrekkelijke vliegende vos. In het park is bovendien een racebaan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De camping biedt ook fietsverhuur, tafeltennis, volleybal en een bar. In de directe omgeving zijn er: een voetbalveld met kunstgras, een multifunctioneel sportveld, een sporthal, een fitnessruimte, een sauna, een overdekt zwembad en een klimmuur.
Er zijn talloze mogelijkheden voor sport en recreatie, met name wandelen, bergbeklimmen, fietsen (wandel- en fietsarrangementen), paardrijden, vissen. Er is een tennisbaan en een MTB-afdaling in de buurt. Het is mogelijk om over de Vipava-vallei te vliegen in lichte vliegtuigen, paragliding en deltavliegen.

Voedsel- en wijnroutes
De Vipava-vallei staat bekend om zijn uitstekende keuken en kleurrijk aanbod van witte en rode wijn. De Vipava wijnroute is gemarkeerd met speciale tekens en nodigt u uit gedurende het hele jaar. Op de route kunt u stoppen bij verschillende restaurants, toeristische boerderijen, wijnkelders waar ze u echte wijn en zelf geproduceerd en gekookt voedsel kunnen aanbieden. Bij de mensen van de Vipava-vallei zult u de warmte van de oorspronkelijke bewoners vinden.

 

Camp Ajdovscina
Cesta 5 Maja 14 5270 Ajdovscina Slovenien
telefon
+386 51438663
GPS(deg)
N45 53' 32" E13 53' 56"
GPS(dms)
N45.89223 E13.89905"
Åben

01-04-2022 / 31-10-2022