Sulmtal Camping & Appartements

Østrig, Steiermark

Sulmtal Camping & Appartements

Sulmtal Camping & Appartements er stolt af

Vores mening

In het Sulmtal, een buitengewoon mooi landschap, biedt de camping een exclusieve sfeer en komt de veeleisende campinggasten tegemoet met een hoog niveau van comfort en gemak.

Mitten im Grünen liegt hier eine Ferienanlage für die ganze Familie. Eingebettet in der beschaulichen Hügellandschaft der südlichen Weststeiermark.

Sulmtal Camping& Appartements.


Sulmtal Camping & Appartements is gelegen midden Sud Steiermark. De omgeving is gekend als deel van de “weinstrasse” in een mooie wijnstreek met veel fiets- en wandelmogelijkheden. De sta-plaatsen op deze camping zijn ruim bemeten en voorzien van alle mogelijke en gebruikelijke infrastructuur. Doordat Sulmtal Camping & Appartements in het rustige heuvelgebied van Zuid Steiermark ligt en het veel natuur en rust biedt lijkt het geëigend voor gezinnen.
Het sanitairgebouw is de vorige winter compleet vernieuwd en gemoderniseerd. In datzelfde gebouw is ook het wellness-deel onder gebracht. Voor de actieven onder de gasten kan er gebruik gemaakt worden van het naastgelegen openlucht bad en de tennisbanen. En natuurlijk is het na een beetje inspanning goed toeven in de sauna. En als dat nog niet genoeg is voor de sportievelingen, ligt Sulmtal Camping & Appartements aan de Sulmtal fiets route (van Koralpe naar Radkersburg).
Sulmtal Camping & Appartements is zowel geschikt als “doortrek-camping” als wel als “verblijfs-camping”. De 40-tal toeristische plaatsen worden aangevuld met huur appartementen, chalets en caravans. In bijzondere situaties biedt Sulmtal Camping & Appartements ook huur-campers aan.
Voor de smulpapen onder de gasten is er een restaurant aan de camping. Naast regionale gerechten worden ook internationale gerechten aangeboden en natuurlijk kent het restaurant ook de regionale wijnkaart.

Sulmtal Camping & Appartements
Badstrasse 20 8544 Pölfing - Brunn Østrig
telefon
+43 664 85 46 670
GPS(deg)
N46 43' 26" E15 17' 31"
GPS(dms)
N46.72406 E15.29207"
Åben

07-01-2021 / 31-12-2021